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  • Source: Drying Techonology. Unidade: FCFRP

    Subjects: ANTIFÚNGICOS, MICROENCAPSULAÇÃO, PLANTAS MEDICINAIS

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    • ABNT

      FERNANDES, Luciana P. et al. Volatile retention and antifungal properties of spray-dried microparticles of Lippia sidoides essential oil. Drying Techonology, v. 26, n. 12, p. 15345-1542, 2008Tradução . . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Fernandes, L. P., Turatti, I. C. C., Lopes, N. P., Ferreira, J. C., Cândido, R. C., & Oliveira, W. P. de. (2008). Volatile retention and antifungal properties of spray-dried microparticles of Lippia sidoides essential oil. Drying Techonology, 26( 12), 15345-1542.
    • NLM

      Fernandes LP, Turatti ICC, Lopes NP, Ferreira JC, Cândido RC, Oliveira WP de. Volatile retention and antifungal properties of spray-dried microparticles of Lippia sidoides essential oil. Drying Techonology. 2008 ; 26( 12): 15345-1542.[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Fernandes LP, Turatti ICC, Lopes NP, Ferreira JC, Cândido RC, Oliveira WP de. Volatile retention and antifungal properties of spray-dried microparticles of Lippia sidoides essential oil. Drying Techonology. 2008 ; 26( 12): 15345-1542.[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidade: FCFRP

    Subjects: LISTERIA, PEIXES (CONTAMINAÇÃO)

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    • ABNT

      REIS, Fernanda Barbosa dos et al. Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems. International Journal of Food Microbiology, v. 146, n. 3, p. 228-234, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Reis, F. B. dos, Souza, V. M. de, Thomaz, M. R. S., Fernandes, L. P., Oliveira, W. P. de, & De Martinis, E. C. P. (2011). Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems. International Journal of Food Microbiology, 146( 3), 228-234. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012
    • NLM

      Reis FB dos, Souza VM de, Thomaz MRS, Fernandes LP, Oliveira WP de, De Martinis ECP. Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2011 ; 146( 3): 228-234.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012
    • Vancouver

      Reis FB dos, Souza VM de, Thomaz MRS, Fernandes LP, Oliveira WP de, De Martinis ECP. Use of Carnobacterium maltaromaticum cultures and hydroalcoholic extract of Lippia sidoides Cham. against Listeria monocytogenes in fish model systems [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2011 ; 146( 3): 228-234.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.02.012
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Sistemas Particulados. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Wanderley Pereira de e FREIRE, José Teixeira. Transferência simultânea de calor e de massa nas três regiões do leito de jorro durante a secagem de pastas. Parte III: determinação dos coeficientes de transporte. 1996, Anais.. Uberlândia: Universidade Federal de Uberlândia, 1996. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P. de, & Freire, J. T. (1996). Transferência simultânea de calor e de massa nas três regiões do leito de jorro durante a secagem de pastas. Parte III: determinação dos coeficientes de transporte. In Anais. Uberlândia: Universidade Federal de Uberlândia.
    • NLM

      Oliveira WP de, Freire JT. Transferência simultânea de calor e de massa nas três regiões do leito de jorro durante a secagem de pastas. Parte III: determinação dos coeficientes de transporte. Anais. 1996 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP de, Freire JT. Transferência simultânea de calor e de massa nas três regiões do leito de jorro durante a secagem de pastas. Parte III: determinação dos coeficientes de transporte. Anais. 1996 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Anais. Conference titles: Encontro sobre Escoamento em Meios Porosos. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, W P e SILVEIRA, A M e FREIRE, José Teixeira. Transferencia simultanea de calor e massa nas tres regioes do leito de jorro durante a secagem de pastas . Parte i. Analise da regiao nula. 1994, Anais.. Belo Horizonte: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1994. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P., Silveira, A. M., & Freire, J. T. (1994). Transferencia simultanea de calor e massa nas tres regioes do leito de jorro durante a secagem de pastas . Parte i. Analise da regiao nula. In Anais. Belo Horizonte: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Oliveira WP, Silveira AM, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e massa nas tres regioes do leito de jorro durante a secagem de pastas . Parte i. Analise da regiao nula. Anais. 1994 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP, Silveira AM, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e massa nas tres regioes do leito de jorro durante a secagem de pastas . Parte i. Analise da regiao nula. Anais. 1994 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Programacao e Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Sistemas Particulados. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, W P e FREIRE, José Teixeira. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas. Parte iii. Determinacao dos coeficientes de transferencia. 1996, Anais.. Uberlandia: Universidade Federal de Uberlandia, 1996. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P., & Freire, J. T. (1996). Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas. Parte iii. Determinacao dos coeficientes de transferencia. In Programacao e Resumos. Uberlandia: Universidade Federal de Uberlandia.
    • NLM

      Oliveira WP, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas. Parte iii. Determinacao dos coeficientes de transferencia. Programacao e Resumos. 1996 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas. Parte iii. Determinacao dos coeficientes de transferencia. Programacao e Resumos. 1996 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Sistemas Particulados. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, W P e SILVEIRA, A M e FREIRE, José Teixeira. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas . Parte ii: analise da taxa de evaporacao e consumo energetico nas regioes do leito. 1995, Anais.. Maringa: Universidade Estadual de Maringa, 1995. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P., Silveira, A. M., & Freire, J. T. (1995). Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas . Parte ii: analise da taxa de evaporacao e consumo energetico nas regioes do leito. In Anais. Maringa: Universidade Estadual de Maringa.
    • NLM

      Oliveira WP, Silveira AM, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas . Parte ii: analise da taxa de evaporacao e consumo energetico nas regioes do leito. Anais. 1995 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP, Silveira AM, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leito de jarro durante a secagem de pastas . Parte ii: analise da taxa de evaporacao e consumo energetico nas regioes do leito. Anais. 1995 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Enemp. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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      OLIVEIRA, W P e SILVEIRA, A M e FREIRE, José Teixeira. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leite de jarro durante a secagem de pastas . Parte i: exposicao do problema e resultados preliminares. 1995, Anais.. Florianopolis: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1995. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P., Silveira, A. M., & Freire, J. T. (1995). Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leite de jarro durante a secagem de pastas . Parte i: exposicao do problema e resultados preliminares. In Resumos. Florianopolis: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Oliveira WP, Silveira AM, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leite de jarro durante a secagem de pastas . Parte i: exposicao do problema e resultados preliminares. Resumos. 1995 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP, Silveira AM, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa nas tres regioes do leite de jarro durante a secagem de pastas . Parte i: exposicao do problema e resultados preliminares. Resumos. 1995 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Quimica. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, W P e FREIRE, José Teixeira. Transferencia simultanea de calor e de massa durante a secagem de pastas em leito de jorro. 1994, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1994. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P., & Freire, J. T. (1994). Transferencia simultanea de calor e de massa durante a secagem de pastas em leito de jorro. In Anais. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Oliveira WP, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa durante a secagem de pastas em leito de jorro. Anais. 1994 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP, Freire JT. Transferencia simultanea de calor e de massa durante a secagem de pastas em leito de jorro. Anais. 1994 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Proceedings. Conference titles: International Drying Symposium. Unidade: FCFRP

    Subjects: PLANTAS MEDICINAIS, SECAGEM, FITOTERAPIA

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    • ABNT

      CORDEIRO, D. S. e OLIVEIRA, Wanderley Pereira de. Thin layer drying of maytenus ilicifolia leaves: dehydration kinetics and product quality. 2006, Anais.. Budapest: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Cordeiro, D. S., & Oliveira, W. P. de. (2006). Thin layer drying of maytenus ilicifolia leaves: dehydration kinetics and product quality. In Proceedings. Budapest: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Cordeiro DS, Oliveira WP de. Thin layer drying of maytenus ilicifolia leaves: dehydration kinetics and product quality. Proceedings. 2006 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Cordeiro DS, Oliveira WP de. Thin layer drying of maytenus ilicifolia leaves: dehydration kinetics and product quality. Proceedings. 2006 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. Unidade: FCFRP

    Subjects: ÓLEOS ESSENCIAIS, MALTODEXTRINA, ANÁLISE TÉRMICA, MICROENCAPSULAÇÃO, TERMOGRAVIMETRIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FERNANDES, Luciana P. et al. Thermal properties and release of Lippia sidoides essential oil from gum arabic/maltodextrin microparticles. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, v. 94, n. 2, p. 461-467, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10973-008-9170-4. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Fernandes, L. P., Oliveira, W. P. de, Sztatisz, J., & Novák, C. (2008). Thermal properties and release of Lippia sidoides essential oil from gum arabic/maltodextrin microparticles. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 94( 2), 461-467. doi:10.1007/s10973-008-9170-4
    • NLM

      Fernandes LP, Oliveira WP de, Sztatisz J, Novák C. Thermal properties and release of Lippia sidoides essential oil from gum arabic/maltodextrin microparticles [Internet]. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. 2008 ; 94( 2): 461-467.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10973-008-9170-4
    • Vancouver

      Fernandes LP, Oliveira WP de, Sztatisz J, Novák C. Thermal properties and release of Lippia sidoides essential oil from gum arabic/maltodextrin microparticles [Internet]. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. 2008 ; 94( 2): 461-467.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10973-008-9170-4
  • Source: International Journal of Pharmaceutics. Unidade: FCFRP

    Subjects: INDÚSTRIA FARMACÊUTICA, PRODUTOS NATURAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CORDEIRO, Daniel S. e OLIVEIRA, Wanderley Pereira de. Technical aspects of the production of dried extract of Maytenus ilicifolia leaves by jet spouted bed drying. International Journal of Pharmaceutics, v. 299, p. 115-126, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijpharm.2005.05.002. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Cordeiro, D. S., & Oliveira, W. P. de. (2005). Technical aspects of the production of dried extract of Maytenus ilicifolia leaves by jet spouted bed drying. International Journal of Pharmaceutics, 299, 115-126. doi:10.1016/j.ijpharm.2005.05.002
    • NLM

      Cordeiro DS, Oliveira WP de. Technical aspects of the production of dried extract of Maytenus ilicifolia leaves by jet spouted bed drying [Internet]. International Journal of Pharmaceutics. 2005 ; 299 115-126.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijpharm.2005.05.002
    • Vancouver

      Cordeiro DS, Oliveira WP de. Technical aspects of the production of dried extract of Maytenus ilicifolia leaves by jet spouted bed drying [Internet]. International Journal of Pharmaceutics. 2005 ; 299 115-126.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijpharm.2005.05.002
  • Source: Bollettino Chimico Farmaceutico. Conference titles: Congress of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      SILVA, G D e OLIVEIRA, Wanderley Pereira de. Tablet coating by conventional spouted bed. Bollettino Chimico Farmaceutico. Milano: Societá Editoriale Farmaceutica. . Acesso em: 28 abr. 2024. , 1999
    • APA

      Silva, G. D., & Oliveira, W. P. de. (1999). Tablet coating by conventional spouted bed. Bollettino Chimico Farmaceutico. Milano: Societá Editoriale Farmaceutica.
    • NLM

      Silva GD, Oliveira WP de. Tablet coating by conventional spouted bed. Bollettino Chimico Farmaceutico. 1999 ; 132( 2): CLXVIII.[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Silva GD, Oliveira WP de. Tablet coating by conventional spouted bed. Bollettino Chimico Farmaceutico. 1999 ; 132( 2): CLXVIII.[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Powder Technology. Unidade: FCFRP

    Subjects: PRODUTOS NATURAIS, MICROENCAPSULAÇÃO, FARMÁCIA, FITOQUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BENELLI, Lucimara e OLIVEIRA, Wanderley Pereira de. System dynamics and product quality during fluidized bed agglomeration of phytochemical compositions. Powder Technology, v. 300, p. 2-13, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.powtec.2015.11.031. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Benelli, L., & Oliveira, W. P. de. (2016). System dynamics and product quality during fluidized bed agglomeration of phytochemical compositions. Powder Technology, 300, 2-13. doi:10.1016/j.powtec.2015.11.031
    • NLM

      Benelli L, Oliveira WP de. System dynamics and product quality during fluidized bed agglomeration of phytochemical compositions [Internet]. Powder Technology. 2016 ; 300 2-13.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.powtec.2015.11.031
    • Vancouver

      Benelli L, Oliveira WP de. System dynamics and product quality during fluidized bed agglomeration of phytochemical compositions [Internet]. Powder Technology. 2016 ; 300 2-13.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.powtec.2015.11.031
  • Source: Separation Science and Technology. Unidade: FCFRP

    Subjects: CRAVO-DA-ÍNDIA, PLANTAS AROMÁTICAS, ANTIOXIDANTES, EXTRATOS (FORMAS FARMACÊUTICAS)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CORTÉS-ROJAS, D. F. e SOUZA, C. R. F. e OLIVEIRA, Wanderley Pereira de. Surfactant mediated extraction of antioxidants from Syzygium aromaticum. Separation Science and Technology, v. 50, n. 2, p. 207-213, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01496395.2014.952305. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Cortés-Rojas, D. F., Souza, C. R. F., & Oliveira, W. P. de. (2015). Surfactant mediated extraction of antioxidants from Syzygium aromaticum. Separation Science and Technology, 50( 2), 207-213. doi:10.1080/01496395.2014.952305
    • NLM

      Cortés-Rojas DF, Souza CRF, Oliveira WP de. Surfactant mediated extraction of antioxidants from Syzygium aromaticum [Internet]. Separation Science and Technology. 2015 ; 50( 2): 207-213.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01496395.2014.952305
    • Vancouver

      Cortés-Rojas DF, Souza CRF, Oliveira WP de. Surfactant mediated extraction of antioxidants from Syzygium aromaticum [Internet]. Separation Science and Technology. 2015 ; 50( 2): 207-213.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01496395.2014.952305
  • Source: Proceedings. Conference titles: European Thermal-Sciences. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, W P e FREIRE, José Teixeira. Study of the simultaneous heat and mass transfer during drying of liquid materials in conical sported beds. 1996, Anais.. Rome: Ets Pisa, 1996. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P., & Freire, J. T. (1996). Study of the simultaneous heat and mass transfer during drying of liquid materials in conical sported beds. In Proceedings. Rome: Ets Pisa.
    • NLM

      Oliveira WP, Freire JT. Study of the simultaneous heat and mass transfer during drying of liquid materials in conical sported beds. Proceedings. 1996 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP, Freire JT. Study of the simultaneous heat and mass transfer during drying of liquid materials in conical sported beds. Proceedings. 1996 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Proceedings. Conference titles: World Congress on Particle Technology. Unidade: FCFRP

    Assunto: ENGENHARIA QUÍMICA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Wanderley Pereira de. Study of tablet coating by the spouted bed process with and without a draft tube. 1998, Anais.. Brighton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P. de. (1998). Study of tablet coating by the spouted bed process with and without a draft tube. In Proceedings. Brighton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Oliveira WP de. Study of tablet coating by the spouted bed process with and without a draft tube. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP de. Study of tablet coating by the spouted bed process with and without a draft tube. Proceedings. 1998 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Food Science and Technology. Unidades: FZEA, FCFRP

    Subjects: SUBPRODUTOS AGRÍCOLAS, COCO, ADSORÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LAVOYER, Fábia Carolina Gonçalves et al. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp. Food Science and Technology, v. 33, n. ja/mar. 2013, p. 68-74, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017. Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Lavoyer, F. C. G., Gabas, A. L., Oliveira, W. P. de, & Telis-Romero, J. (2013). Study of adsorption isotherms of green coconut pulp. Food Science and Technology, 33( ja/mar. 2013), 68-74. doi:10.1590/S0101-20612013005000017
    • NLM

      Lavoyer FCG, Gabas AL, Oliveira WP de, Telis-Romero J. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp [Internet]. Food Science and Technology. 2013 ; 33( ja/mar. 2013): 68-74.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017
    • Vancouver

      Lavoyer FCG, Gabas AL, Oliveira WP de, Telis-Romero J. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp [Internet]. Food Science and Technology. 2013 ; 33( ja/mar. 2013): 68-74.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017
  • Source: Annals. Conference titles: International Drying Symposium. Unidade: FCFRP

    Subjects: PLANTAS MEDICINAIS (PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS), EXTRATOS (FORMAS FARMACÊUTICAS), ARMAZENAGEM DE MEDICAMENTOS

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    • ABNT

      SOUZA, C. R. F. et al. Storage stability of a spouted bed dried phytopharmaceutical preparation from Maytenus ilicifolia. 2012, Anais.. Xiamen: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2012. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Souza, C. R. F., Ramos, D. N., Cortés-Rojas, D. F., & Oliveira, W. P. de. (2012). Storage stability of a spouted bed dried phytopharmaceutical preparation from Maytenus ilicifolia. In Annals. Xiamen: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Souza CRF, Ramos DN, Cortés-Rojas DF, Oliveira WP de. Storage stability of a spouted bed dried phytopharmaceutical preparation from Maytenus ilicifolia. Annals. 2012 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Souza CRF, Ramos DN, Cortés-Rojas DF, Oliveira WP de. Storage stability of a spouted bed dried phytopharmaceutical preparation from Maytenus ilicifolia. Annals. 2012 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Proceedings. Conference titles: International Drying Symposium. Unidade: FCFRP

    Subjects: EXTRATOS (FORMAS FARMACÊUTICAS), PLANTAS MEDICINAIS, SECAGEM

    How to cite
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    • ABNT

      SOUZA, C. R. F. et al. Stickiness on drying of herbal extracts in suspended state: requisites of the substrate and feed composition. 2006, Anais.. Budapest: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Souza, C. R. F., Bott, R. F., Donida, M. W., Rocha, S. C. S., & Oliveira, W. P. de. (2006). Stickiness on drying of herbal extracts in suspended state: requisites of the substrate and feed composition. In Proceedings. Budapest: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Souza CRF, Bott RF, Donida MW, Rocha SCS, Oliveira WP de. Stickiness on drying of herbal extracts in suspended state: requisites of the substrate and feed composition. Proceedings. 2006 ;[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Souza CRF, Bott RF, Donida MW, Rocha SCS, Oliveira WP de. Stickiness on drying of herbal extracts in suspended state: requisites of the substrate and feed composition. Proceedings. 2006 ;[citado 2024 abr. 28 ]
  • Source: Drying Technology. Unidade: FCFRP

    Subjects: FARMÁCIA, FUNGOS, LIPASE

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    • ABNT

      COSTA-SILVA, Tales A. et al. Stabilization fo endophytic fungus Cercospora kikuchii lipase by spray drying in the presence of maltodextrin and ß-cyclodextrin. Drying Technology, v. 28, n. 11, p. 1245-1254, 2010Tradução . . Acesso em: 28 abr. 2024.
    • APA

      Costa-Silva, T. A., Said, S., Souza, C. R. F., & Oliveira, W. P. de. (2010). Stabilization fo endophytic fungus Cercospora kikuchii lipase by spray drying in the presence of maltodextrin and ß-cyclodextrin. Drying Technology, 28( 11), 1245-1254.
    • NLM

      Costa-Silva TA, Said S, Souza CRF, Oliveira WP de. Stabilization fo endophytic fungus Cercospora kikuchii lipase by spray drying in the presence of maltodextrin and ß-cyclodextrin. Drying Technology. 2010 ; 28( 11): 1245-1254.[citado 2024 abr. 28 ]
    • Vancouver

      Costa-Silva TA, Said S, Souza CRF, Oliveira WP de. Stabilization fo endophytic fungus Cercospora kikuchii lipase by spray drying in the presence of maltodextrin and ß-cyclodextrin. Drying Technology. 2010 ; 28( 11): 1245-1254.[citado 2024 abr. 28 ]

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